storms river.

Har haft en underbar dag ute i Storms River. Antar att det är det här som är fördelen med att jobba som ”frelansare” (eller vad man nu ska kalla det jag håller på med), man kan arbeta var och när som helst. Men jag har inte bestämt om jag tycker det är värt det eller inte. Eftersom jag inte jobbar på ett kontor kl.08.00 – 17.00, så innebär det ju som sagt att jag skulle kunna jobba när som helst. Eller som i mitt fall: Hela tiden. Måste nog börja begränsa mig lite, tror inte att det här är särskilt hälsosamt i längden.

Nej, ska sluta klaga nu och hjälpa till att sätta upp tältet istället. Det här utsikten hamnar ju helt klar på den positiva sidan med att jobba såhär i alla fall. Hoppas ni har en härlig fredag!

20140718-154623.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s