puppies and plans.

Imorgon flyttar jag ut de sista sakerna ur Gregs lägenhet och blir officiellt bostadslös. Eller ja, jag får bo hos Jacky ett par veckor medans jag packar ihop mina tillgångar (som ska magasineras hos Shauns föräldrar).

Och vet ni vad..? Vi har hittat en båt!!

Den går från Malaysia till Sri lanka med en hel del stopp på vägen. Jag. Är. Så. Pepp.

Något oroad för tropiska cykloner och diverse historier om meterhöga vågor vid stormar där uppe, men det löser sig nog. Får surra fast mig vid båten i värsta fall.

”Var är Maja?!”

”Jag vet inte, hon…Hon verkar ha surrat fast sig själv vid masten!! Men det är nog bäst att vi låter henne stanna där..! Galna kvinna…”

De jag ska åka med verkar vara lika oroade över att jag ska vara yxmördare som jag är…att dom ska vara det. Ja, ni förstår vad jag menar. Så det är ju bra! Hade dom varit människosmugglare hade dom ju inte brytt sig så mycket känns det som. Jag tar det som ett bra tecken i alla fall.

Och vet ni vad vi hittade vid sidan av vägen för några dagar sedan? Den här sötnosen:

Han var alldeles frusen, svag och väldigt smal..! Hade jag inte redan bokat en biljett till Thailand så hade jag stannat och tagit hand om minstingen. Men Jacky har adopterat honom nu, sa bättre familj hade han inte kunnat få. Okay, ska sluta kolla på valpbilder och gå och hjalpa till med middagen. Hoppas att ni har en härlig tisdagskvall där ute! Kram, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s