Myanmar är helt…

Myanmar är helt fantastiskt. Utan tvekan det mest intressanta landet jag någonsin har varit i. Det käns som att vi har rest bakåt i tiden till en annan värld.

Några lite midre roliga insidenter, involverande militärer och deras fångar i handfängsel, har dock uppkommit (och nej, jag var inte en av fångarna – tack för omtanken). Men det ingår ju när man är ute och reser tänker jag. Militärer och handfängsel och sån skit.

Jaha Jaha.

Annars då? Jag har varit så himla upptagen med att söka diverse olika trainee/internship/jobb och liknande de senaste veckorna. Allt i Sydafrika än så länge. Och går inte det, ja då blir det Sverige som gäller igen efter sommaren. Man kan ju inte resa omkring hur länge som helst tänker jag… Eller? KAN MAN DET?! :O

Suck. Livet..! Ska det inte vara lättare än såhär? En massa valmöjligheter och vägskäl hela tiden. Samtidigt som jag kanske ska vara rätt så glad över att jag har dom där ändå, valmöjligheterna alltså.

Här kommer i alla fall lite bilder från de första dagarna i Myanmar:

20150131-000938.jpg
Ett sött hus från den första lilla staden vi åkte in i.

20150130-235152.jpg
Mycket av maten här är indisk, lycka!

20150130-235433.jpg
Vackra solnedgångar.

20150130-235711.jpg
Och sjukt vacker natur.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs mer imorgon när jag har sovit ut lite. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s