Det är spännande… 

Det är spännande det här med att bo i kollektiv. Man lär sig att ta hänsyn till andra, plocka undan efter sig, vara social…Eller ja, jag har lärt mig det i alla fall. De andra som bor med oss är kanske lite mer…Stökiga. 

Det har gått så långt att vi nu mer har tysta ”undercover” krig om tändstickor och tändare, då dessa är nödvändiga för att kunna sätta igång gasspisen och är därför oumbärliga för exempelvis det heliga morgonkaffets vara eller icke vara. 

Så, efter två månader av att gömmaundan, skydda och till och med ljuga om mina tändares ”whereabouts,” har jag tillslut vidtagit extra säkerhetsåtgärder: 

  
Shaun hjälpte till med själva ordvalet, jag hade själv valt någonting lite mindre hårt. Men! Det verkar ha hjälpt. Jag har nu lämnat min tändare i köket hela två (!) gånger utan att den har försvunnit. Helt sjukt. 

Annars så älskar jag att bo här, trots att vi är 9 personer i ett förhållandevis litet hus. Alla är lugna, snälla, fina mäniskor med diverse utbildningar och bakgrund. Det blir väldigt många spännande politiska diskusioner när vi äter middag vid nyheterna om man säger så. 

Nu ska vi åka till The Hazel Food market, hoppas att ni får en härlig lördag! Kram, m. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s