En text…

En text jag skrev i Sydafrika:

”Jag blir verkligen arg av att lysna på oviktiga diskusioner om obetydliga skitsaker. Det är att spotta på min tid, ett slag i ansiktet mot effektivitet och vad som är viktigt. Jag blir så less. Jag BRYR mig inte men ändå måste jag sitta där. Inombords skriker jag rakt ut, mina fingrar vitnar kring kaffekoppen. Varför är detta viktigt? HUR kan det vara meningen att vi ska spendera våra liv åt administrativa skitsaker? Hur blev det så? 

Dödsångesten smyger sig på. Vad är meningen med allt detta egentligen och det absolut viktigaste: Varför reagerar ingen?! Varför gör de inte uppror mot obetydlighetens hårda grepp? 

Det verkar som att ingen bryr sig. Eller snarare – de TYCKER faktiskt att detta är viktigt. Förvivlat söker jag i deras ögon efter en igenkännande gnista, NÅGONTING som visar att också de känner det inre skriet riva i bröset. Men jag tittar. Och ser bara tomhet.” 

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s