Är på väg från…

Är på väg från jobbet just nu. Jag har gått hem SUPERTIDIGT kan man ju säga. Så himla skönt. Sen har jag en massa flex att ta ut, så det är väl inte mer än rätt i och för sig. Får alltid så dåligt samvete dock. 

Men! Det är ju härligt ändå. Att få disponera sin egen tid, även om det bara är lite man har makt över. I sydafrika så var det bara att jobba från klockan 08.00 till 18.00 varje dag, utan undantag. Och utan betalt. Man känner sig lite lätt trött efter ett tag då. 

Jag har inga problem med att jobba hårt, men just det där med att vara så hårt kontrollerad kan jag känna är jobbigt. Det är därför det är så skönt att vara tillbaka i Sverige, där man har rättigheter och skit. 

Bra det. 
Detta är vad jag plannerar att göra i helgen förresten:    Men nu ska jag gå och köpa glass. 

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s