På tal om mat…

På tal om mat: jag har ätit ohälsosamma mängder av knäckebröd med kaviar och ägg sedan jag kom hem. Jag börjar tro att detta är direkt SKADLIGT. Men det skiter jag faktiskt i. Jag ämnar äta minst tre knäckebrödsmackor med kaviar varje dag tills jag ledsnar, och det lär ju inte ske i första taget. 

Är det någon annan än jag som har en ritual för hur man äter dessa gudagovor till mackor förresten? Jag insåg igår att jag börjar med kanterna och sedan arbetar mig runt brödet som i en cirk… Nej, inte en cirkel – en avlång landbana för flygplan snarare! 

Såhär ser det ut: 


Är det bara jag?! Det blir liksom godare då. 

…Okay, det KAN ju vara så att jag KANSKE sitter på bussen hem och är sjukt hungrig och därför inte kan sluta prata om mat. 

Kanske. 

Ska sluta besvära er med detta och börja bita på naglarna tills någonting godare kommer i min väg.

Kram på er! m. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s