Jaha, så satt man här…

Jaha, så satt man här på en parkbänk och väntade på bussen. Ingen anledning till att hålla väska extra hårt i famnen eller vara vaksam när man tar upp mobilen. Väldig skönt.

Annars då? Det är kul att ha börjat jobba (förutom att jag starkt ifrågasätter den här normen med att jobba 8 – 17 varje dag), nu får jag ju lära mig något nytt också! Och kvalificerat arbete till och med. Herregud, vad ska det bli av mig egentligen? 

Jag åt blodpudding igår kväll, det är så mycket barndomsminnen över det. Den brända doften av smör, kniven som fasnar när man ska skära upp bitarna och lingonsylten som man tar för mycket av. Eller vad då för mycket förresten? Ju mer desto bättre. Jag vet att vissa tycker blodpudding är äckligt och när jag försökte förklara denna underbara rätt på engelska så kan jag närstan förstå varför: 

”It’s amazing, I’m eating fried pig-blood with lingonberry jam!” 

Så att… Ja, jag kan förstå dem. 

Men för mig är detta en av de bästa saker som finns: 

  
Ska äta lite ikväll igen, cos I can. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s