Fjällnora och Påsk.

Har börjat få problem med ena handen igen, jag opererades nyligen och nu är värken tillbaka. Ovärt.

Något som ÄR värt är ju solen! Så himla härligt det har varit att kunna vara utomhus utan jacka igen, barbent i det gröna gräset lyssnandes på fåglarnas kvitter. UnderBART helt enkelt.

Jag och Shaun åkte till Fjällnora och hyrde en stuga över påsk, var helt otroligt härligt att få komma bort lite. Tänkte att en stuga i skogen måste vara helt rätt ställe att befinna sig på mitt i en kris. Tog bil dit också för att undvika kollektivtrafiken. Tycker just den delen är så svår dock, vi har ju ingen bil – och man blir så låst i detta. Man kommer inte ut. Så likt två rikemansbarn tog vi en TAXI dit. Känner hur jag sviker mina rötter med och mer. Mina hoods som de också kallas. Eller jag vet inte. Vad ska man göra då? Alternativet att sitta hemma hela tiden blir så tråkigt… Eller tråkigt är fel ord. För min mentala hälsas skull var jag tvungen att komma ut.

Jag arbetar hemifrån, tränar i vardagsrummet och går ibland till affären. Det är allt. Så om man då lägger absurda pengar på en taxi för att komma ut i skogen så får man väl göra det. #FörsökerRättfärdigaMinaNyaVanor.

Det var i alla fall otroligt vackert. Hej från mig och Shaun!

Solnedgången skiftade från rött…

Till Blått…

Till svart. Helt sjukt vackert var det!

Vi bodde här, i stuga nummer 6. Man kunde ju tro att det skulle vara helt fullt, men vi var ensamma. Det är i och för sig aldrig fullt i Fjällnora, det är en av anledningarna till att jag älskar det så mycket.

Okay, en avslutningspuss så ska jag fortsätta drömma om hur man kan ”resa” inom Uppsala nu när man inte kan vara någon annan stans. Kanske kan man börja låtsas att man har blivit turist i sin egen stad? Försöka ta sig ut till olika naturreservat man inte har varit i tidigare. Jo men jag tror att vi gör det.

Kram på er!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s