Karahari, forts.

Kom på att jag aldrig fortsatte med kalahari resan, hm. så här kommer dag… eh, fem?


– Så var vi i nästa nationalpark, uppe tidigt som vanligt – rolig bild på oss tre:det var väldigt vackert – och kallt (som alltid på mornarna i öknen).haha, vi hade väldigt roligt så där kl:05.30 på morgonen.soluppgång med öl, vad slår det lixom?vackert överallt.efter en härlig dag la vi oss på gräsmattan och solade, sen på kvällen startade vi upp en braii som vanligt. det var så härligt att sitta där i mörkret och lyssna på alla konstiga ljud, mycket djur runt om kring oss i parken.. och så sjukt mysigt att sitta med ett glas vin i handen och prata om livet och allt..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s