singing in the rain

Sitter på min säng och försöker skriva ihop en uppsats. Eller på och på, jag sitter i sängen, under täcken och kuddar.. Borde verkligen gå och sätta mig vid skrivbordet istället, min säng är farligt bekväm just nu.. Och varm. Och mjuk. Varm.. Som sagt, jag borde inte försöka jobba i sängen. Men det är så mysigt, särskillt när det regnar och är kallt ute. Det är så underbart..! Älskar regn.

Gick och köpte en påse chips till frukost. Så värt. Och tillåtet när man måste skriva uppsats hela dagen. Okey, ska väl börja skriva nu då. Men först: en kopp varm choklad. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s