stuck..!

Sitter fortfarande med uppsatsen.. Det sjuka är att ämnet i sig är väldigt intressant, jag har bara ingen inspiration. Har försökt med allt: fixat Word-inställningar (sidhuvud, textstorlek, fonter), läst artiklar, testat att bara börja skriva en massa…skit. suck.

Så nu är klockan alltså 17.30 och jag har 58 ord av 5 sidor. Dåligt värre. Vet inte varför jag har börjat göra så här, brukar ha bra framförhållning.. I sverige då. Hrm, kanske har blivit lite för van vid den Sydafrikanska mentaliteten, allting görs: ”now, now,” vilket kan betyda allt mellan en timme och ett par dagar. Eller mer.

Ville lägga upp en bild på min pluggkompis men har ingen sladd till kameran just nu. Här kommer en blid på en som liknar henne iaf. Tycker ni inte att hon ser ut som ekorren i Ice Age?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s