house sitting

Har precis tryckt i mig en massa nachos..! Nice. Jag har helt enkelt en väldigt lugn och mysig lördagskväll.

Hur det gick med uppsatsen? Kom inte längre än en halv sida på torsdagen.. Satt istället och panikskrevklart den i fredags – lämnade in kl:16.00 samma dag. Det sjuka är att jag tror den blev rätt så bra..? Hm. Kanske borde göra såhär oftare.

Annars var jag och fiskade idag igen – fångade en stooor firre, bildbevis kommer! Här är förresten en bild på min pluggkompis numer 2:

Om ni undrar varför jag har så många bilder på hundar..? Jag vaktar ett hus medans dom som bor i det är borta och reser. Rätt så kul att ha trädgård för en gångs skull. Nej, nu ska jag sätta mig och kolla på en film tror jag. Kram på er! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s