tv

Jag har spenderat nästan hela mitt liv framför TV:n. Har följt dokusåpor, tittat i timmar på serier och 3:ans gamla skit filmer. Så jag har bestämt mig nu, när jag kommer hem till Sverige så åker TV:n ut. Har jag klarat nästan ett år utan den så tänker jag inte börja igen bara för att jag har kommit hem.

Vill jag kolla på en film så kan jag ju titta på datorn, UTAN reklam! Herregud så härligt. Jag har till och med fått ladda ner sjukt mycket filmer och serier från Liems dator – så det kommer inte att gå någon nöd på mig precis. Nu kanske ni tänker, ”men vad då, om hon ska hålla på sådär så kan hon väl lika gärna ha kvar sin jäkla TV?” Men så är det faktiskt inte. När jag kommer hem från träningen eller nått annat på kvällen så är jag trött. Sätter jag mig då på soffan och knäpper på TV:n så kan det hända att jag blir kvar där. Till sent på kvällen.. För tiden går så fort när man matas med en massa oviktiga saker hela tiden, det blir lixom så passivt. Och jag vill vara aktiv istället.  

Så om ni kommer hem till mig om några månader eller så, kolla då runt ordentligt i lägenheten och om ni mot förmodan skulle hitta en TV har ni min fulla tillåtelse att göra följande: förfärat säga ”meh!”, dra ur sladdarna ur väggen, knuffa till mig i farten och hiva ut TV:n genom fönstret. (Bara kolla så att det inte finns några barn på gården först).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s