emlans trip to cape town, part 1

Jahaja. Hej hej..! Jag sitter på tåget hem från Skövde, har varit på träningsläger. Eftersom att jag är sjukt uttråkad och inte har så mycket att göra, tänkte jag berätta om när jag och emelie åkte till Cape Town. Hehe. (Ibland tror jag att det bara är jag som förstår mina skämt) Här kommer lite bilder från dag 1 iaf:

Efter en mellanlandning i PE på en dag eller så, tog vi nattbussen ut på nya äventyr. Trötta.

Åt världens bästa frukost när vi kom fram.

Sen tog vi en vända runt stan.

Efter som det var så fint väder bestämde vi oss för att klättra upp för Table Mountain. Galet. Och kul.

Vi stannade tills det blev solnedgång..!

På kvällen blev vi inbjudna till en trumcirkel (!) uppe på ett litet loft – det absolut roligaste jag har gjort på hela terminen! Eller ja, nästan. Inez och Elizabeth var med också, men det här är den enda bilden från den galna kvällen..!

 

Nästa morgon gick vi upp riktigt tidigt för att åka och simma med vithajar..! Men det tar vi en annan gång. Kram på er, m.

En reaktion till “emlans trip to cape town, part 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s