physiotherapists and day 5.

Igår kom sjukgymnasten in till mitt rum och sa att vi skulle gå i trappor.

Jag tittade storögt på honom och sa: …Okay..? Samtidigt som jag tänkte att han måste vara galen.

Såg framför mig en scen där han kommer in nästa morgon med ett leende på läpparna och säger: ”Hello Maja, ready for your walk?” Varpå jag vaknar upp i mitt yrvakna tillstånd och ursinnigt skriker: ”You don’t touch me!!” Samtidigt som jag sträcker mig efter kryckorna och börjar veva hejvilt mot den stackars sjukgymnasten. I samma stund kommer sjuksköterna springande med diverse sprutor och skriker: ”Take her down!!” Varpå jag tar tag i droppet och hoppandes på ett ben försöker ta mig ut genom fönstret.

Men detta hände alltså inte. Han kom in, satte sig på sängen och sa: ”Are you ready?” Och jag svarar: ”No, but I will try to trust you.”

2 reaktioner till “physiotherapists and day 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s