do you have the wifi password?

Sitter på ett café igen och försöker arbeta lite. Det har inte blivit mycket gjort efter operationen, medicinerna har gjort mig så trött att jag mest har legat och sovit de senaste veckorna. Nu har jag börjat dra ner på de självmant, har inte lika ont längre och här i Sydafrika har de en tendens till att övermedicinera. Detta märks varje gång man frågar om råd på apoteket eller sitter inne hos doktorn: ”Oh, so you have some pain in your throat? Here, take some antibiotics!”

I alla fall så satt jag här i godan ro och började komma in i mitt uppsatsskrivande, när en liten tjej på 8år kommer fram och knackar mig på axeln.

”Hello!”

Jag tittar upp lite frågande och ser mig omkring efter hennes föräldrar.

”Hey..?”

Hon drar fram en sprillans ny Iphone och frågar:

”Do you have the wifi password?”

Jag satte nästan kaffet i halsen och fick fram ett osammanhängande och delvis stammande svar om att hon måste fråga personalen om det tyvärr.

Hur coolt var inte det då? 8år och har redan stenkoll på elektroniken och intranätet som man säger. Nya tider. Känner mig lite lätt gammal nu faktiskt. Damnit.

//maja, the old one.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s