stuffs.

Sitter just nu och pluggar inför mitt körkortstest. Det är inte förrens om 5 veckor men man vill ju vara ute i god tid (försöker långsamt vända på mitt prokrastinerings-beteende). Reglerna här i Sydafrika är lite speciella dock. Som jag förstår det måste man titta mer runtomkring bilen än man har ögonen på vägen. Vette sjutton hur det här ska gå. Kul blir det i alla fall.

Annars så väntar jag in rättningen på min magisteruppsats, hoppas verkligen att allt går bra.  Är lite oroligt för att de kommer att säga något i stil med: (läsas med snorkig Stockholmsdialekt)

”Men maja då, det här gååår ju inte!”

”Vet hut mänskobarn, ta nu ditt pick och pack och LÄMNA den Juridiska Fakulteeeten ögonaböj!”

Man vet ju aldrig. Hoppas på lite bättre respons än så dock.

Håller också på med skadeanmälan från operationen, kan ju säga att Folksam är det bästa försäkringsbolag jag någonsin har haft. Helt sjukt så bra dom är. Kan också nämna att jag går bättre och bättre nu. Ner för trappor är fortfarande lite krångligt, men det sitter mest i mitt huvud tror jag. En himla skillnad på för fyra månader sedan när jag inte ens kunde duscha själv. Kroppen alltså, den är så grym på att återhämta sig ibland.

Bifogar en gammal bild från Uppsala, är det något jag kommer att sakna från studenttiden så är det alla människor…och nationerna.

Norrlands in my hart.

Hoppas allt är bra med er där ute! Puss, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s