my new life and a pool.

Hm, var lite väl depressiv igår märkte jag..! Var inte riktigt meningen att låta så nere, jag får bara lite existentiella funderingar för mig ibland. Okay då, ganska ofta. Lösningen? Träning, mycket träning.

Så idag har jag, Megan och Shuan kört cirkelträning vid poolen (och nej, det är inte så härligt som det låter – ganska så kallt här nere nu så att använda poolen är det bara att glömma). Men det var skönt efteråt. Så nu sitter jag här, har så där härligt ont i kroppen och känner mig avslappnad och lugn. Träning is tha shit.

Har för övrligt infört mobil samt datorförbud efter kl.19.00 på kvällarna. Och ja, jag VET att klockan är 20.55 just nu – jag är inte perfekt. Faktiskt. Men eftersom jag har en deadline nu på torsdag så har jag bestämt mig för att skjuta upp denna nya regel tills torsdag kl.23.59. Efter det börjar mitt nya, underbara och mer aaaavslappnande liv.

Man kan ju drömma i alla fall.

Puss på er! //m.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s