thursday.

Så var det torsdag igen då. Dagarna går så fort när man bara sitter och skriver framför datorn hela tiden. Jag har precis slutfört ett av skrivjobben och… *trumvirvel* det gick bra! Jag fick BETALT också! Herregud, det trodde jag faktiskt inte.

Efter att ha skrivit 28 artiklar om det extremt exalterande ämnet ”game reviews” är jag lite lätt trött på mina egna ord. Vill bara spy på dom faktiskt. Men med tanke på att jag inte kan någonting om online spel så är det ju rätt imponerande att jag lyckades få ihop 28 reviews trots allt.  Det är ju bra att veta att min juristutbildning har lärt mig något värdefullt, är tydligen väldigt bra på att låta som om jag kan något om ingenting = snacka strunt helt enkelt. Helt klart värt 6,5 års studier, tycker ni inte? Hehe.

Nej, men jag gillar verkligen det här jobbet. Får bestämma mina egna arbetstider, kan jobba hemifrån eller från ett cafe’ och lönerna är helt klart bättre än jag hade väntat mig. Lätt att bli utnyttjad dock, en kille ville att jag skulle skriva artiklar för 5 USD per 600 ord (0,008 cent per ord alltså). Not gonna happen säger jag bara.

Annars då? Resplanerna går framåt och vi håller på att planerar/fixar/paniksparar in i det sista. Kommer nog försöka ta oss mot Sydostasien, det finns rätt så många seglingsmöjligheter där. OCH det är billigt, inte att förglömma..! Snart kommer de bästa Taekwon-Do tjejerna och hälsar på här nere också! Då blir det äventyr av, jag vet inte riktigt om de vet vad de gett sig in på..! Spännande blir det i alla fall.

Nej, nu måste jag fortsätta skriva lite.

Om barnuppfostran..!

Wish me luck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s