Travels and crazy Swedes.

Nu har jag dragit med svenskarna upp längs the Wild Coast. I en och en halv vecka har vi åkt igenom skabbiga storstäder, vackra byar, vilda marknader och orörda landskap.

Jag har blivit utsedd till The Befriender of all Things and Minister of Food Supplies. Sju mailadresser och en hel del telefonnummer senare (samt otaliga mack-förberedelser under resans gång) så måste jag säga att detta är en välförtjänt utmärkelse. Cissi å anda sidan är the Haver of All Things (har med alla små gadgets som vi kan tänkas behöva), Shaun är the Minister of Transport (kör och planerar rutten) och Kristina…Kristina är the Minister of Defence. Om ni någonsin träffar henne så kommer ni att förstå varför. Respekt.

Ja, man kan ju säga att vi roar oss själva helt enkelt.

Nu åker vi i alla fall tillbaka mot civilisationen…och internet. Det har varit rätt så skönt att slippa vara uppkopplad hela tiden. Har tagit ledigt från alla översättningsjobb och skrivuppgifter under den här resan, behövde verkligen det kände jag.

Okay, nu måste jag sluta – vi ska stanna till i East London för lunch. Kram på er! m.

20140805-112245.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s