Merry merry.

Sitter på en strand i Kambodja och översätter diverse dokument för en översättningsbyrå. Det spelas Julmusik i högtalarna:

”…Last Christmas, I gave you my heart..!”

Jag kan inte annat än le. Vad då Jul? Det finns ju ingen snö?! Nej herregud, någon måtta får det vara.

Ingen Jul i år heller alltså. Lite tråkigt är det ändå. Okay, väldigt tråkigt då. Jag älskar Julen..! Men jag gillar värme också så klart. Svårt det där. Nej, om man kanske skulle gå och fråga efter en till Kokosnöt..? Ja, jag tror faktiskt att jag gör det.

Det kanske inte är så illa det här i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s