Mosquitoes and life.

Vi bor i en bungalow med ett stort nät över sängen. Rummet är så litet att det är svårt att få plats med väskorna och varje morgon vaknar jag med 15 extra myggbett.

Man skulle kunna tro att nätet över sängen håller myggorna fångna istället för att försöka hålla dem utanför. Desperat letar de efter en väg ut från sitt fängelse, kämpar, slänger sig mot nätet i vredesmod! Jag vill inte döda mygg, så istället ger jag särskilt närgångna individer en lätt smäll över nosen. Kan man säga så? Nosen. Det känns som att jag gör så i alla fall.

De verkar först bli bestörta, myggen. Förvirrat sätter de sig ner mot en vägg. Hämtar igen sig, undrar var fasen det var som hände egentligen?! Så sitter de där ett tag. Och skäms.

Men dom fick i alla fall leva tänker jag.

Så vaknar jag nästa morgon. Med 15 nya myggbett.

Och så håller vi på, jag och myggorna.

Men det är vackert här, det måste jag säga.

20141128-173131.jpg

20141128-173244.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s