Jag ligger under täcket…

Jag ligger under täcket och huttrar. Det finns inte en chans att jag kryper fram från mitt varma krypin och hoppar in i en dusch i den här kylan. Särskilt med tanke på avsaknaden av inomhusvärme i det här landet.

Det är intressant hur ens tankar kring personlig hygien förändras beroende på vädret. Varmt och fuktigt? En dusch varje dag. Kallt och blåsigt? Duscha är väl lite onödigt ändå. Vem behöver vara ren egentligen? Bara att köra på lite mer deodorant.

Detta faktum blir ännu mer intressant då jag bara har två ombyten varma kläder med mig. Och jag har båda lagren på mig just nu.

Så..! En raggardusch? Indeed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s