Jag tycker väldigt…

Jag tycker väldigt synd om mig själv just nu. Ligger sjuk i sängen och hostar. Men! Så kom jag på något. Jag hade ju köpt en flaska vin. Visst är vin bra för hälsan på något sätt? Någonting med aminosyror eller antioxidanter tror jag det var. Sagt och gjort, nu sitter jag och dricker vin i sängen. Kanske inte något att vara stolt över, men dessto bättre för humöret!

Trevlig…Vad är det för dag igen…Fredag! Trevlig fredag på er mina vänner!

Jag lovar att inte bli alkoholist. inte än i alla fall.

20141226-212646.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s