Jag gick ner…

Jag gick ner väldigt mycket i vikt när vi var ute och reste i Myanmar. Att mata en massa små hundar som inte får tillräckligt mycket mat tar ganska mycket på krafterna. Att äta så lite som möjligt, bara för att man ska kunna ge dem så mycket som man bara kan..! Då blir det så. Särskilt om de är 6 stycken.

Bra ide inför nästa gång jag ska deffa – placera mig på en strand med en massa utsvultna valpar så går det av sig själv. Stackars sötisarna..! Jag saknar dom orimligt mycket faktiskt. Medans vi var där så döpte jag dom till:

Snuggy, bitey, scary, hairy, scare face och number two.

Här kommer ett bildregn:

Snuggles
Snuggles
Scarface
Scarface
Bitey
Bitey
Mys på stranden
Mys på stranden (Bitey och snuggles)

Önskar att dom mår bra. Skulle åka tillbaka och hämta hem dom allihop, om jag bara kunde. Men var är hemma egentligen? Suck. Är lite lätt less på mina egna funderingar just nu. Förhoppningsvis så hinner jag hem till Sverige innan den sommaren tar slut i alla fall, det vore nått!

En mer positiv sak är att jag har hittat KNÄCKEBRÖD här borta i Pretoria!! Herregud så gott det är. Nu är det bara kaviaren som saknas, sen ska det nog bli en skaplig människa av mig också tillslut.

God natt på er! //m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s