sunday.

Så blev det söndag. Sitter fotöljen med en kopp kaffe, solen ligger på men det är inte för varmt. Måste säga att jag tycker den Sydafrikanska vintern är rätt så härlig ändå. Trots kalla kvällar och mornar så är dagarna väldigt fina. Inte lika mycket blåst som under resten av året. Här är en bild från igår kväll när jag och jacky tog hundarna till stranden:

Pratar lite väl mycket om vädret här känner jag. Är detta tecknet? Har jag äntligen blivit vuxen?! Väldigt så spännande i så fall. Måste fira med att köpa en villa, volvo och vovve. Eller kanske inte. Det finns faktiskt volvobilar (!) här nere om det nu skulle gå åt det hållet tillslut. Men jag tror jag avstår.

Är så sjukt avslappnad idag. Trots att jag vet att PMS:en väntar runt hörnet så mår jag förhållandevis bra just nu. Saknar sommarsverige lite dock. Okay då, ganska mycket faktiskt. Inget slår den Svenska sommaren..! Kanske för att man väntar så länge för att få uppleva den varje år i och för sig. Här nere är det ju väldigt varmt 9 månader om året, så man uppskattar det inte lika mycket då.

Men herregud, SLUTA PRATA OM VÄDRET MÄNNISKA!! Börjar bli ordentligt oroad för mitt sinnestillstånd. Inte okay.

 Okay, måste skynda mig nu – ska åka till The Ethiopian Restaurant ikväll tänkte jag. Kram på er! m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s